Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Oddevold

Följ

IK Oddevold

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Oddevold
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn IK Oddevold
Adress Fossums Kvarnväg 4
Postadress 45134 Uddevalla
Telefon 0522-64 56 50
E-post info@oddevold.se
Orgnr 858500-1517
Swish 1232373512
Kontonr 704-9992

Om IK Oddevold

IK Oddevold skall vara en mönsterförening i svensk elitfotboll med regional förankring och stort samhällsengagemang.
Vi ska erbjuda en utvecklande verksamhet för barn och ungdomar och vara det naturliga valet för de bästa spelarna i regionen från 16 år och uppåt. Föreningen ska även erbjuda en utvecklande verksamhet för personer med funktionsvariation samt ha en ekonomi i balans.

Ungdom och Akademi
Ungdomsverksamheten omfattar idag cirka 500 pojkar och flickor i åldrarna 5-19 år, där de yngsta startar i vår fotbollsskola för att sedan växa med vår certifierade ungdomsakademi.

Vår ungdomsverksamhet är en av de ledande i Bohuslän och Trestad med en stabil tillväxt av både aktiva och engagerade ledare. Alla är välkomna i vår fotbollsgemenskap där vi jobbar efter Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer och vill att så många som möjligt, spelar så länge som möjligt, för att bli så bra som möjligt.

Parafotboll
Syftet med att bedriva Parafotboll är att utveckla och engagera spelare med funktionsvariation och integrera dessa i övriga föreningen. Förutom träningar varje vecka står seriespel, SM, cuper och sociala sammankomster på programmet.

En god organisation, en professionell hantering av klubbens övriga evenemang och bearbetning av samarbetspartners gör att Parasportsektionen ser ljust på framtiden och satsar framåt med optimism.